Tgrt Haber

Mutsuz son! Ezgi Şenler ile Buray birlikteliği bitti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Ocak 2024 15:11 - Güncelleme : 06 Ocak 2024 15:44
Mutsuz son! Ezgi Şenler ile Buray birlikteliği bitti

Kısa bir süre önce birlikteliklerini ilan eden oyuncu Ezgi Şenler ve şarkıcı Buray ayrıldı. Her yerde mutluluk pozu veren iki isim, sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı.

Katıldıkları ödül töreninde birlikteliklerini ilan eden iki isim sessiz sedasız yollarını ayırdı. Ailelerin tanıştığı ilişkinin evliliğe gitmesi bekleniyordu.

EZGİ ŞENLER VE ŞARKICI BURAY ÇİFTİ AYRILDI 

Şarkıcı Buray ile oyuncu Ezgi Şenler katıldıkları bir ödül töreninde ilişkilerini ilan etmişti. Buray ve Ezgi Şenler, basın mensuplarına "Bir süredir beraberiz. İlk kez burada bizi birlikte görüyorsunuz. Her şey yolunda ve güzel gidiyor. Detaylara çok girmeye gerek yok, her şeyin iyi olduğunu söyleyebiliriz" açıklamasında bulunmuştu.

Mutsuz son! Ezgi Şenler ile Buray birlikteliği bitti

İlişkilerini gözlerden uzak yaşaya ünlü çift yollarını ayırdı. Muhabir Online'da yer alan habere göre; Ezgi Şenler ile Buray birlikteliği, çiftin karşılıklı kararıyla sonlandı. İlk isim kısa süre önce birbirini takipten çıktı. Buray, sosyal medya hesabından tatil fotoğrafları paylaşırken, Şenler ise sessizliğe gömüldü.

BURAY'IN EVLİLİK​ AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU 

Buray, evliliğe dair düşüncelerini paylaştı. Buray, “İleride evlilik haberini alır mıyız?” sorusuna “Sanmıyorum. Ben bir kere denedim. Olmuyor." cevabını vermişti. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...