Tgrt Haber

Müzisyen Mehmet Dudarık konser sırasında saldırıya uğradı: Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Aralık 2022 07:17 - Güncelleme : 18 Aralık 2022 07:33

Ankara’da rock müzik grubu üyesi Mehmet Dudarık konser verdikleri eğlence mekanında yumruklu saldırıya uğradı. Dans ederken ayağına bastığını iddia eden B.K.K.’nın saldırısı sonucu ağır yaralanan müzisyen yaşam mücadelesi sürüyor.

Sanatçılara yönelik bir saldırı​ haberi daha Ankara’dan geldi. Ankara’nın Çankaya​ ilçesinde eğlence mekanın konser veren rock müzik grubu konser sırasında saldırıya uğradı. Grubun davulcusu Mehmet Dudarık sahneden inerek, konseri izleyenler arasında bulunan arkadaşı ile dans etmeye başladı. Bu sırada kalabalık arasında bulunan B.K.K., Dudarık’a ayağına bastığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Kısa sürede yaşanan gerginlik dışarı taştı.

DEFALARCA YUMRUKLANDI

Dudarık, eğlence mekanının önünde telefonla konuşurken dışarıya çıkan B.K.K.'nın yumruklu saldırısına uğradı. Başına aldığı yumruk darbesiyle düşen Dudarık, yerde de defalarca yumruklandı. Ağır yaralanan Dudarık arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun ağır olduğu belirtilen Dudarık yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Olayın ardından B.K.K. ise polis tarafından gözaltına alındı. Saldırgan daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Müzisyen Mehmet Dudarık konser sırasında saldırıya uğradı: Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

DUDARIK'IN TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİYOR

Öte yandan, grubun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İbni Sina Hastanesinde bulunan Dudarık'ın tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü ifade edildi.

Paylaşımda, şunlar kaydedildi:

"Sevgili kardeşimiz, grubumuzun davulcusu Mehmet Dudarık geçtiğimiz çarşamba günü Ankara​'da verdiğimiz konser sonrasında, tanımadığı bir şahsın 'ayağa basma' bahanesiyle sataşması sonrasında arkası dönük bir şekilde telefonla konuşurken saldırıya uğramıştır. Kafasına aldığı çok sayıda darbe sonrası hastaneye kaldırılan davulcumuzun hayati tehlikesi devam etmektedir ve halen yoğun bakımda bulunmaktadır. Saldırgan şahıs, kolluk kuvvetleri tarafından yakalanmış ve adli süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna ve sevenlerimize üzüntü ile duyururuz."

https://twitter.com/piizonline/status/1604052839239671809

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...