Tgrt Haber

Nagihan Karadere, Dilan Polat'a ateş püskürdü: Beter Olsun!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
10 Kasım 2023 17:24 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 17:24
Nagihan Karadere, Dilan Polat'a ateş püskürdü: Beter Olsun!

Kara para aklama iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat’ın cezaevinde sağlığının bozulduğu haberlerine Survivor yarışmasına katılan Nagihan Karadere’den olay yorum geldi.

Bu sezonda Survivor​ yarışmasına katılacak Nagihan Karadere​, Dilan Polat​ ile ilgili yapılan haberin altına” “Beter olsunlar bunlar daha iyi günleri. Altın tozu içemediğinden çökmüştür metabolizması” yorumunu yaptı.

NAGİHAN KARADERE’DEN DİLAN POLAT​ AÇIKLAMASI

Sosyal medyada yapılan “Dilan Polat’ın bağışıklık sistemi çöktü, Sıla Doğu ise psikiyatri servisinde” paylaşımına Nagihan Karadere​, “Beter olsunlar bunlar daha iyi günleri. Altın tozu içemediğinden çökmüştür metabolizması. Aaa pardon, telefonu yok, elinde story çekip hava atamıyor, o da olabilir. Acite etmeyin şunları ya. Ne garibanlar var, bunlara mı acıyacağız. Beter olsun dolandırıcılar.” yorumunu yazdı.

Nagihan Karadere, Dilan Polat'a ateş püskürdü: Beter Olsun!

DİLAN POLAT’IN AYLIK GELİRİ ŞAŞIRTTI

Son olarak avukatlarının da davadan çekilmesiyle yeni avukat arayışına giren Dilan ve Engin Polat​ çiftinin sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıktı. Dilan Polat’ın son olarak ifadesinde aylık gelirinin 150-200 bin lira olduğunu, çocukların okulu için adres değişikliği yaptıklarını söylemesi de sosyal medyada günün en çok konuşulan olayı oldu.

Kaynak: Haber Merkezi
Sonraki Haber Yükleniyor...