Tgrt Haber

Nagihan Karadere'nin günlük kazancı ortaya çıktı: Dudak uçuklatan rakam

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
11 Şubat 2024 10:50 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 10:51
Nagihan Karadere'nin günlük kazancı ortaya çıktı: Dudak uçuklatan rakam

Son dönemlerde yaşanan kavgalarla adından söz ettiren Survivor yarışması hakkında gündem olan iddialar ortaya atıldı. Nagihan Karadere'nin günlük ne kadar kazandığı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı​'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor​ yarışması her hafta gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Nefise, Aleyna ve Nagihan arasında yaşanan kavga Acun Ilıcalı​'yı da çılgına çevirmiş, Nagihan Karadere​ diskalifiye olmanı eşiğinden dönmüştü. 

Turabi​'nin sağlık sıkıntıları nedeniyle ayrıldığı yarışmaya Hilmi Cem İntepe ve Çağan Atakan Arslan katıldı. Heyecanın bir an olsun dinmediği yarışmayla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. 

GÜNLÜK 100 BİN TL 

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Nagihan Karadere​'nin günlük kazancını açıkladı. Yorumcu, "Nagihan'ın ne kadar para aldığını söyleyeyim atla deve değil, ayda 400 bin lira, haftada 100 bin lira üzerinden orada kaldığı müddetçe o parayı almaya devam edecek. Yapılan işe karşılık çok da büyük bir para değil" iddiasında bulundu.Nagihan Karadere'nin günlük kazancı ortaya çıktı: Dudak uçuklatan rakam - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...