Tgrt Haber

Nazan Öncel bir adımla ölümden döndü! Az daha başına düşüyordu…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2023 11:44 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 12:08
Nazan Öncel bir adımla ölümden döndü! Az daha başına düşüyordu…

Ünlü sanatçı Nazan Öncel saniye farkıyla ölümden döndü. Bahçesinde gezintiye çıkan Öncel’in bir adım atmasıyla üst kattan düşen saksı omzunu sıyırıp geçti. Usta sanatçı, “Hayat bir pamuk ipliğine bağlı" dedi.

Görünmez bir kaza​ geçiren Türk Pop Müziği’nin usta ismi Nazan Öncel, sosyal medya hesabından üst kattan düşen saksının başını sıyırıp omzuna düştüğünü söyledi. Ünlü sanatçı Öncel, "O adımı atmasaydım belki de 'Başına düşen saksı yüzünden Niyazi oldu' diye yazılacaktı. Hayat bir pamuk ipliğine bağlı" dedi. 

Nazan Öncel bir adımla ölümden döndü! Az daha başına düşüyordu…

“SAKSI YÜZÜNDEN NİYAZİ OLDU' DİYE YAZILIP ÇİZİLECEKTİ”

Instagram hesabından yere düşerek parçalanan saksının fotoğrafını yayınlayarak başına gelen talihsiz kazayı anlatan sanatçı, "Biraz hava alayım diyerek bahçeye çıkayım dedim, çıkar çıkmaz benim orta katın balkonundaki koca saksı başımı sıyırıp omzuma çarparak yere düştü. Görünmez kaza işte. O adımı atmasaydım belki de 'Nazan Öncel başına düşen saksı yüzünden Niyazi oldu' diye yazılıp çizilecekti. Hayat bir pamuk ipliğine bağlı… İyi ki de varsın diyenleriniz çok olsun; güzel bakın kendinize" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...