Tgrt Haber

Saçsız fotoğraflarını paylaşmıştı! Işın Karaca sahneden gönderme yaptı: ‘Ne tornacılar şarkıcı oldu’

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Temmuz 2023 09:28 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 10:25
Saçsız fotoğraflarını paylaşmıştı! Işın Karaca sahneden gönderme yaptı: ‘Ne tornacılar şarkıcı oldu’

Geçtiğimiz günlerde saçkıran hastalığına yakalandığını duyuran ünlü şarkıcı Işın Karaca, saçsız fotoğraflarını yayınlayarak sevenlerini üzmüştü. Önceki gün İstanbul’da konser veren şarkıcı, polemik çıkaracak sözlere imza attı.

Halk dilinde saçkıran olarak bilinen Alopeci Universal isimli hastalıkla savaşan ünlü şarkıcı Işın Karaca​, geçtiğimiz günlerde saçsız fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayarak hayranlarını üzmüştü. "Gördüğünüz üzere saçım yok, kaşlarım yok kirpiklerim de" ifadeleri ile sağlık durumunu anlatan Karaca’ya hayranları şifa diledi. Önceki gün konser​ veren sanatçı, kimi kastettiği belli olmayan bir göndermede bulundu.

“SESİMİZİ ÇIKARMADIK”

Işın Karaca, önceki gün İstanbul'daki konserinde polemiğe neden olacak bir açıklamaya imza attı: "Biz ne tornacıların şarkıcı olmasına şahit olduk da sesimizi çıkarmadık!" Karaca'nın bu sözleriyle kimi kast ettiği merak konusu oldu. Emir Ersoy'la aynı sahneyi paylaşan sanatçı; evleneceği yönündeki söylentiler hakkında yöneltilen soruya, "Evli olup olmamamız önemli değil, birlikte çok şey paylaşıyoruz, öyle bir vaktimiz de yok" diye cevap verdi. Konseri sırasında Karaca, orkestrasından bir ekip arkadaşından şarkı söylemesi istedi. 'Hayır' cevabını alan Karaca; "Biz ne tornacıların şarkıcı olmasına şahit olduk da sesimizi çıkarmadık. Sen mi şarkı söyleyemeyeceksin?" diye karşılık verdi. Karaca'nın bu sözleriyle kimi kast ettiği ise merak konusu oldu.

Saçsız fotoğraflarını paylaşmıştı! Işın Karaca sahneden gönderme yaptı: ‘Ne tornacılar şarkıcı oldu’

'HASTALIĞIM BU NOKTAYA GELDİ' DEMİŞTİ...

Ünlü sanatçı Işın Karaca, geçtiğimiz günlerde hayranlarını üzen bir gelişmeyi açıklamıştı. Karaca, saçkıran hastalığına yakalandığını yaptığı bir paylaşım ile duyurmuştu. Ünlü şarkıcı peruksuz halini takipçileriyle paylaşmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...