Tgrt Haber

Nebahat Çehre yaşlanmıyor! İşte sırrı…

14 Mart 2022 11:31 - Güncelleme : 14 Mart 2022 12:07
Nebahat Çehre yaşlanmıyor! İşte sırrı…

77 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkaran Nebahat Çehre fit haliyle ve güzelliğiyle hayran bırakıyor. Türkiye genelinde günlerdir etkili olan kar yağışının tadını çıkaran Çehre, sosyal medya hesabına attığı kar fotoğrafıyla binlerce beğeni aldı.

Özellikle Aşk-ı Memnu dizisiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu yıllar geçmesine rağmen değişmeyen görüntüsüyle çok konuşuluyor. Fit görünümüyle gençlere taş çıkaran ünlü oyuncu yaş almasına rağmen asla yaşlanmıyor. 

SAĞLIKLI BESLENME VE SPOR

Verdiği bir röportajda yıllardır aynı olmasını sağlıklı beslenme ve düzenli spora borçlu olduğunu söyleyen Çehre, takipçilerine de sık sık bunları yapmaları gerektiğini öneriyor. 

Nebahat Çehre yaşlanmıyor! İşte sırrı…

Günlerdir Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışının tadını çıkaran Nebahat Çehre, sosyal medya hesabından kar fotoğrafı paylaşmayı da ihmal etmedi. Çehre'nin kar pozuna beğeni ve yorum yağdı.

Nebahat Çehre yaşlanmıyor! İşte sırrı…

NEBAHAT ÇEHRE KİMDİR?

1960 Türkiye Güzeli seçilerek Dünya Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. 1961 yılından itibaren birçok filmde birbirinden çok farklı karakterleri canlandırdı. 1964-1968 yılları arasında 13 filmde Yılmaz Güney ile karşılıklı rol aldı. 1970- 1991 arasında şarkıcılık yaptı. Bestesi Sezen Aksu'ya ait olan Büklüm Büklüm adlı şarkısı popüler oldu. 2000'lerde televizyon dizilerinde canlandırdığı rollerle yeniden tanındı.

Nebahat Çehre yaşlanmıyor! İşte sırrı…

Sonraki Haber Yükleniyor...