Tgrt Haber

Nebahat Çehre yıllar sonra yeniden Firdevs Yöreoğlu oldu! Ogün Alibaş ile sosyal medyayı salladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 09:59 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 11:15

Usta oyuncu Nebahat Çehre, sosyal medya fenomeni Ogün Alibaş ile birlikte Sevgililer Günü’ne özel video çekti. Yıllar sonra tekrar Firdevs Yöreoğlu olan Nebahat Çehre, yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Ogün Alibaş, bu sefer Nebahat Çehre​ ile çektiği video ile gündeme geldi. 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, fenomen isim Nebahat Çehre ile birlikte eğlenceli video çekti. 

NEBAHAT ÇEHRE VE OGÜN ALİBAŞ'TAN EĞLENCELİ VİDEO 

Alibaş videoyu, İlişki tavsiyeleri almak için Firdevs Yöreoğlu’na geldim” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Video kısa sürede binlerce beğeni alırken, Çehre videoya “Artık sözümü dinlersin. Apt.l” yorumunu yaptı.  Nebahat Çehre’nin geçen yıllara rağmen hala aynı kalması ve Firdevs Yöreoğlu karakterini ilk günkü heyecanıyla oynaması beğeni topladı. 

Nebahat Çehre yıllar sonra yeniden Firdevs Yöreoğlu oldu! Ogün Alibaş ile sosyal medyayı salladı - 1. Resim

Nebahat Çehre yıllar sonra yeniden Firdevs Yöreoğlu oldu! Ogün Alibaş ile sosyal medyayı salladı - 2. Resim

OGÜN ALİBAŞ KİMDİR?

1993 yılında doğan sosyal medya fenomeni Ogün Alibaş, çektiği komik videolarla 686 bin takipçiye sahip. Sosyal medyada yayınladığı skeçlerle tanınan Ogün Alibaş, zaman zaman spor videolarıyla da ilgi görüyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...