Tgrt Haber

Necati Şaşmaz aylar sonra ortaya çıktı! Son haline yorum yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
29 Ağustos 2024 10:59 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 11:58
Necati Şaşmaz aylar sonra ortaya çıktı! Son haline yorum yağdı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı. Bir dönemin popüler oyuncusu Necati Şaşmaz'ın beyaz saçlı haline yorum yağdı.

Bir döneme damga vuran fenomen dizi Kurtlar Vadisi​ final olduktan sonra özel hayatıyla gündeme gelen Necati Şaşmaz​, uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Kurtlar Vadisi ile tekrardan ekrana döneceği öne sürülen Necati Şaşmaz’ın son haline yorum yağdı.

NECATİ ŞAŞMAZ'DAN AYLAR SONRA İLK POZ

Necati Şaşmaz’ın aylar sonra ortaya çıkan karesine yorum yağdı. Saçları tamamen beyazlayan Necati Şaşmaz’a ‘Ekrana geri dön’ mesajları yağdı.

Necati Şaşmaz aylar sonra ortaya çıktı! Son haline yorum yağdı - 1. Resim

KURTLAR VADİSİ TEKRAR BAŞLAYACAK MI?

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Polat Alemdar​ ile geniş bir hayran kitlesi elde eden ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz, katıldığı programda sevenlerine müjdeli haberi vermişti. Şaşmaz, “Kurtlar Vadisi yeniden başlıyor” demişti. Açıklamanın üzerinden aylar geçse de dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. 

Necati Şaşmaz aylar sonra ortaya çıktı! Son haline yorum yağdı - 2. Resim

 

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...