Tgrt Haber

Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un nasıl tanıştığı ilk kez ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Ocak 2024 17:32 - Güncelleme : 12 Ocak 2024 17:33
Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un nasıl tanıştığı ilk kez ortaya çıktı

Yüz felci geçirdikten sonra müziği bırakan arabesk müziği sanatçısı Ferdi Tayfur, son paylaşımıyla sevenlerinin yüzünü güldürmüştü. Sağlık sorunlarıyla sık sık gündeme gelen Ferdi Tayfur’un, kızının annesi Necla Nazır ile tanışma hikayesini ilk kez Bilmedikleriniz programın sunucusu Yasemin Bozkurt anlattı.

Tuğçe Tayfur​ adında kızları olan Ferdi Tayfur​ ve Yeşilçam oyuncusu Necla Nazır​, çıktıkları programda kavga ederek yollarını ayırmıştı. İki usta ismin tanışma hikayesini usta sunucu Yasemin Bozkurt anlattı.

FERDİ TAYFUR VE NECLA NAZIR'IN TANIŞMA HİKAYESİ İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI 

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır birlikteliği uzun süre gündemi meşgul etmişti. İkilinin tanışma hikayesini anlatan sunucu Yasemin Bozkurt, “Set bitiyor. Ferdi Bey, ’Arabayla döneceğim İstanbul’a’ diyor. Necla Hanım’a ‘Gelir misiniz’diye sordu. 15 saat süren yolda, birlikteliklerine karar verdiler. Necla Hanım da böyle dedi” diyerek iki usta ismin tanışma hikayesi ilk kez Bilmedikleriniz programında ortaya çıktı. 

Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un nasıl tanıştığı ilk kez ortaya çıktı

 

FERDİ TAYFUR'DAN YILLAR SONRA İLK PAYLAŞIM 

İçim Yanar, Bana Sor, Sabahçı Kahvesi, Yaktı Beni, Yıkılasın Be Dünya ve Sevda Yelleri gibi şarkılarla tanınan Ferdi Tayfur, yüz felci geçirdikten uzun bir sonra sosyal  medyadan paylaşım yaptı. Fotoğrafını paylaşan Tayfur, "Toprak olur, taş olurum, yolunuzda yoldaş olurum. Merak etmeyin siz" sözlerini ekledi. Sanatçının son haline beğeni ve yorum yağdı.

Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un nasıl tanıştığı ilk kez ortaya çıktı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...