Tgrt Haber

Nejat İşler Asmalımescit’te bir adama uçarak yumruk attı: “Saygısızlığı affetmem”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2022 09:20 - Güncelleme : 22 Eylül 2022 10:24
Nejat İşler Asmalımescit’te bir adama uçarak yumruk attı: “Saygısızlığı affetmem”

Dün akşam İstanbul Asmalımescit’te kız arkadaşıyla bir mekana eğlenmeye giden ünlü oyuncu Nejat İşler, saygısızlık yaptığı iddia edilen bir adamla tartıştıktan sonra yumruk yumruğa kavga etti.

Dün akşam Beyoğlu Asmalımescit’te olaylı bir gece yaşandı. Daha önce de bazı kavgalara karışmasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Nejat İşler​ yine bir kavganın ortasındaydı. Kız arkadaşına saygısızlık yaptığı iddia edilen bir adamla tartışan Nejat İşler, bir süre sonra görgü tanıklarına göre adamı yere yatırıp ardı ardına yumruklarını savurdu.

Nejat İşler Asmalımescit’te bir adama uçarak yumruk attı: “Saygısızlığı affetmem”

ÖNCE UÇARAK YUMRUK​ ATTI SONRA YERE YATIRIP YUMRUKLADI

Saygı dizisinde ve son olarak Tamirhane’de oynayan Nejat İşler, müdavimi olduğu bir mekâna kız arkadaşıyla eğlenmeye gitti. Yanındaki kız arkadaşına saygısızca konuşmalar yaptığı bir adamı önce uyaran Nejat İşler, sonrasında adama uçarak yumruk attı. 50 yaşındaki ünlü oyuncu hızını alamayınca adamın üstüne atlayıp yerde de yumrukladı. Adamın mekândan ayrılmasının ardından İşler, eğlencesine devam etti ve "Bir kadına yapılan saygısızlığı asla kaldıramam" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...