Tgrt Haber

Neslihan Atagül 'Hamileyim' dedi! Yeni başrol için arayış başladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
30 Temmuz 2024 09:47 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 09:50
Neslihan Atagül 'Hamileyim' dedi! Yeni başrol için arayış başladı

Oyuncu Neslihan Atagül, yaptığı son sosyal medya paylaşımında hamile olduğunu duyurdu. Yeni sezonda İşgal Günlerinde Aşk dizisinde rol alması beklenen Neslihan Atagül'ün yaklaşık 3 aylık olması tüm planları değiştirdi. Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan İşgal Günlerinde Aşk için yeni başrol oyuncusu arayışları başladı.

Yeni sezonda yeni dizi projesiyle anlaşma sağlayan Neslihan Atagül​, hamile olduğunu öğrenmesiyle diziden ayrılma kararı aldı. Yaklaşık 3 aylık hamile olan Neslihan Atagül'ün başrolünde yer alması planlanan İşgal Günlerinde Aşk dizisi için yeni başrol oyuncu arayışları başladı. 

NESLİHAN ATAGÜL HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE PROJEDEN ÇEKİLDİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan İşgal Günlerinde Aşk dizisi, 2025 yılı dizilerinin en merak edilen projelerinden biriydi. 1918 yılında geçen dizisinin senaristliğini Yılmaz Şahin üstlenirken  yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. Dizide Binbaşı Ekrem ve Rus Vera’nın aşkı etrafında dönemin fotoğrafını etkileyici bir dille elle alacak. Dizinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül'ün hamile haberinin ardından diziye yeni bir kadın yıldız aranacak.

Neslihan Atagül 'Hamileyim' dedi! Yeni başrol için arayış başladı - 1. Resim

NESLHAN ATAGÜL BEBEK HABERİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 

Neslihan Atagül hamilelik​ fotoğrafını paylaşarak, "Bir süre daha bu 'mutluluğumuzu' mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasıl kelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" notunu düştü.

Neslihan Atagül 'Hamileyim' dedi! Yeni başrol için arayış başladı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...