Tgrt Haber

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan esprili 'Çocuk' cevabı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 16:13 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 16:13
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan esprili 'Çocuk' cevabı

Miami’de gerçekleşen ödül törenine eşi Kadir Doğulu ile birlikte katılan Neslihan Atagül, havalimanında kendileri bekleyen gazetecilerin sorularını cevapladı. Muhabirlerin ‘çocuk’ sorularına da cevap veren çift, “Yapmışlar işte ne güzel, büyütsünler bir de” diyerek güldürdü.

Türk dizilerinin Latin Amerika'ya satışının 10. yılı şerefine, 22 Ocak'ta Miami​'de gerçekleşen törene eşi Kadir Doğulu​ ile birlikte katılan oyuncu Neslihan Atagül​ sahneye "Turkish Drama Queen" olarak davet edilmiş, ünlü oyuncu sahnede teşekkür konuşmasını da İspanyolca olarak gerçekleştirmişti. 5 gün tatil yapan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, 

ÇOCUK SORUSUNA ESPRİYLE KARŞILIK VERDİLER

Çocuk sorularına agresif şekilde cevap veren Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, bu sefer çocuk sorularına esprili cevap verdi. Havalimanında görüntülenen çift, geçtiğimiz günlerde fanlarının yapay zeka ile çocukları olduğunu varsayarak oluşturduğu fotoğraf hakkında da konuştu. Yapılan fotoğrafı hatırlatan muhabirin "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna Doğulu, 'Yapmışlar işte ne güzel, büyütsünler bir de' diye cevap verirken Neslihan Atagül "Şu an her şey yolunda, çocuk olacağı zaman mutlaka haberiniz olur. Klasik bir  cevap vereyim bu soruya" dedi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan esprili 'Çocuk' cevabı

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan esprili 'Çocuk' cevabı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...