Tgrt Haber

Netflix, en çok izlenen Türk yapımlarını paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 10:12 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 10:18
Netflix, en çok izlenen Türk yapımlarını paylaştı

Netflix, ilk defa platformunda izlenen yapımların verilerini açıkladı. İlk listede platformda yer alan 18 bin yapıma yer verildi. Bu yapımlar toplamda neredeyse 100 milyar saat izlendi. "Biz kimden kaçıyorduk anne?" dünya çapında en fazla izlenen Türk yapımı oldu.

Netflix​ platformunun ilk kez açıkladığı verilere göre; The Night Agent (Gece Ajanı) adlı yapım yılın ilk altı ayında 812 milyon saat izleme ile en çok seyredilen dizi oldu. Türk yapımlar arasında ilk sırada ise başrolünde Melisa Sözen’in yer aldığı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi oldu.

EN ÇOK İZLENEN TÜRK YAPIMLARI BELLİ OLDU

Netflix'in paylaştığı verilere göre en çok izlenen Türk yapımları arasında "Biz kimden kaçıyorduk anne?" adlı mini dizi ilk sırada yer aldı. 24 Mart'ta yayımlanan dizi yaklaşık 93 milyon saat izlendi. Onu başrollerinde Serenay Sarıkaya​ ve Burak Deniz​'in oynadığı "Şahmaran" dizisinin birinci sezonu takip etti. 20 Ocak'ta tüm dünyada gösterime giren dizi 84 milyon saate yakın izledi. Terzi, Kara Para Aşk, Zeytin Ağacı, Diriliş Ertuğrul, Muhafız yapımları da 10 milyon saatten fazla izlenen yapımlar arasındaydı.

Netflix, en çok izlenen Türk yapımlarını paylaştı

BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE? İLK SIRADA 

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? - 92.9 Milyon saat

Şahmaran - 83.6 Milyon saat

Merve Kült - 29.4 Milyon saat

Zeytin Ağacı - 24 Milyon saat

Sen İnandır - 24 Milyon saat

Hakan Muhafız (1. sezon) - 18.3 Milyon saat


Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...