Tgrt Haber

Oğluna aşiretinin adını vereceğini söyleyen Nihat Doğan sosyal medyanın diline düştü: Amin Badıgan

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Aralık 2022 10:45 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 11:37
Oğluna aşiretinin adını vereceğini söyleyen Nihat Doğan sosyal medyanın diline düştü: Amin Badıgan

İranlı hayranı Arezoo Gharlar ile geçtiğimiz aylarda aile arasında yaptığı bir törenle dünya evine giren türkücü Nihat Doğan, konuk olarak katıldığı programda oğluna vereceği ismi açıkladı. 8 buçuk aylık hamile olan eşi arezoo gharlar ile oğlunu kucağına alacağı günü bekleyen Doğan, bebeğine aşiretinin adı olan Badıgan ismini vereceğini söyleyince sosyal medyanın diline düştü.

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan ve bebeğini kucağına almak için gün sayan Nihat Doğan​, katıldığı programda oğluna aşiretinin adı olan Badıgan ismini vereceğini söyledi. Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Nihat Doğan, son konumasıyla yine gündem oldu. Doğacak çocuğuna aşiretinin ismi olan Badıgan adını vereceğini belirten türkücü​ sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medya takipçileri “bebeğe verecek başka isim bulamadın mı”, “komedi oyunculuğu için iyi bir isim” gibi yorumlarda bulundu.

"ANNESİ RÜYASINDA 'AMİN' DİYE GÖRMÜŞ"

2. Sayfa programına konuk olan Doğan, mutlu bir evliliğinin olduğunu söyledi. Oğluna vereceği ismi de açıklayan şarkıcı, "Aşiretimizin adını alsın istedim, Badıgan koymayı düşündüm... Sonra annesi rüyasında 'Amin' diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Badıgan' olacak" ifadelerini kullandı. Nihat Doğan, oğluna vereceği Badıgan isminin anlamı için de "Farsça Bat rüzgar demekmiş, Batıgan rüzgardan olan demek" dedi.

Oğluna aşiretinin adını vereceğini söyleyen Nihat Doğan sosyal medyanın diline düştü: Amin Badıgan

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...