Tgrt Haber

Nihat Doğan'dan Mabel Matiz'e 'Antideprasan' çağrısı: Şarkıyı bana ver

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Show Haber
03 Şubat 2023 09:28 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 09:48

Katıldığı bir televizyon programında Mabel Matiz'in 'antideprasan' adlı şarkısını kendi yorumuyla seslendiren Nihat Doğan, ünlü şarkıcıya seslendi. Doğan, Millet artık Antidepresan’ı benden duymak istiyor. Şarkıyı bana ver" dedi.

Katıldığı bir magazin programında Mabel Matiz​'in 'Antideprasan' şarkısını kendi yorumuyla seslendiren Nihat Doğan​, sosyal medyada gündem olmuştu. Doğan'ın şarkıyı kendine has tarzıyla yorumlamasıyla ilgili pek çok kişi paylaşım yapmıştı.  Sosyal medyada gündem olduktan sonra Show Haber'e açıklamalarda bulunan Nihat Doğan, ünlü şarkıcı Mabel Matiz'e seslendi. Doğan, "Ya gel beraber düet​ yapalım yoksa ver bana bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. Ben bu yolu yürürüm" dedi.

"EVE GELDİM TWİTTER'DA TT OLMUŞUM"

Olayın spontane geliştiğini söyleyen Doğan, "Ani gelişen bir şey aslında. Eve döndüm, bir geldim Twitter’da TT olmuşum. Bu aslında benim yapmış olduğum yorumun, tarzının da ne kadar sevildiğini gösteriyor" ifadelerini kullandı. 

"ŞARKIYI BANA VER KARDEŞİM"

Şarkının kendisininki gibi yorumlanması gerektiğini belirten Doğan, "O mutlu bir şekilde söylüyor şarkıyı. Biz şarkının tam hakkını vermek suretiyle insanları depresyona soktuk. Millet artık bu şarkıyı Nihat Doğan’dan duymak istiyor. Sevgili Matiz senden rica ediyorum milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da Nihat Doğan’a ver kardeşim" diye konuştu.

Kaynak: Show Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...