Tgrt Haber

“Hamile eşi Nihat Doğan’ı terk etti” iddialarına fotoğraflı cevap!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Aralık 2022 10:43 - Güncelleme : 01 Aralık 2022 11:19
“Hamile eşi Nihat Doğan’ı terk etti” iddialarına fotoğraflı cevap!

Geçtiğimiz ağustos ayında İranlı hayranı Arezoo Gharlar ile aile arasında sade bir törenle dünya evine giren ünlü türkücü Nihat Doğan’ın evliliği bazı iddialarla gündeme geldi. Son dönemde Bahar Candan’ın annesiyle arasında bir ilişki olduğu söylenen Nihat Doğan’ın iddiaya göre hamile olan eşi Arezoo Gharlar memleketi İran’a gitti. Ancak ünlü Türkici bu iddiayı paylaştığı bir fotoğrafla yalanladı.

Ünlü türkücüNihat Doğan​, yaz sonu aile arası bir törenle İranlı Arezoo Gharlar ile dünya evine girdi. Sonunda Doğan'ın nikah masasına oturduğunda eşi Arezoo Gharlar'ın hamile olduğu ortaya çıktı. 3 aylık evli olan Nihat Doğan'ın adı oğlu Bahar Candan​'ın annesiyle anıldı. Tüm bu gelişmelerden sonra Arezoo Gharlar'ın Nihat Doğan'ı terk ederek memleketi İran​'a gitti ve çocuğu orada doğuracağı iddia edildi. Ancak ünlü türkücü tüm bu iddialara cevap niteliğinde bir fotoğraf karesi paylaştı.

“SON 5 HAFTA. DUAM BELLİ DUYAN BELLİ”

Nihat Doğan ve Bahar Candan'ın annesi Umut Doğan arasındaki ilişki iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Yaşanan tüm gelişmelerin ardından Nihat Doğan'ın hamile eşi Arezoo Gharlar'ın Nihat Doğan'ı terk ederek İran'a gittiği iddia edildi. Oğlunu kucağına almak için gün sayan 46 yaşındaki türkücüden iddiaları yalanlayan bir poz geldi. "Eşi Arezoo Gharlar'ın evi terk edip İran'a döndü" haberleri üzerine sosyal medya hesabından eşi ile doktor kontrolüne giderken çekilen çekmeceleri fotoğrafı yayınlayan Nihat Doğan, "Son kontroller, son 5 hafta. Duam belli duyan belli" mesajını yazdı.

“Hamile eşi Nihat Doğan’ı terk etti” iddialarına fotoğraflı cevap!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...