Tgrt Haber

Nurgül Yeşilçay'ın "Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" tepkisine Gökhan Özoğuz'dan cevap

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Habertürk
20 Aralık 2023 09:33 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 10:31
Nurgül Yeşilçay'ın "Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" tepkisine Gökhan Özoğuz'dan cevap

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Nurgül Yeşilçay'ın "Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" sözlerine karşılık "Nurgül, çok tatlı bir kadın ama bu sıra hayatında zor zamanlar geçiriyor olabilir" dedi.

Oğluyla birlikte Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay​, kulisteki Gökhan Özoğuz’un tavırlarından rahatsız olunca “Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin” diyerek sitem dolu yazı paylaşmıştı. Gökhan Özoğuz konuyla ilgili, “Nurgül, çok tatlı bir kadın ama bu sıralar hayatında zor zamanlar geçiriyor olabilir" dedi.

GÖKHAN ÖZOĞUZ’DAN NURGÜL YEŞİLÇAY’A CEVAP

Gökhan Özoğuz, Nurgül Yeşilçay'ın birkaç gün önce kendisine sitem ederek, "Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" sözlerini kullanması hakkında konuştu. Gökhan Özoğuz, konuyla ilgili olarak, "Bence öyle demek istememiştir. Bazen insanların hayatlarının içerisinde zor zamanları olabiliyor. Nurgül, çok tatlı bir kadın ama bu sıra hayatında zor zamanlar geçiriyor olabilir" dedi.

Nurgül Yeşilçay'ın

NURGÜL YEŞİLÇAY AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Oğluyla beraber Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay, "Bir genç Gökhan’la tanışmak istiyo çünkü seviyo Athena’yı! Kulise gidiyoruz tebrik için! Ay Gökhan da bi afra tafra! Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı! Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın! Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin! Uyarıyım dedim.” sözleriyle kızgınlığını dile getirdi. 

Nurgül Yeşilçay'ın

Kaynak: Habertürk

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...