Tgrt Haber

Trafik kazası geçiren Nurgül Yeşilçay'ın son hali sevenlerini üzdü

16 Mart 2022 10:58 - Güncelleme : 16 Mart 2022 16:05
Trafik kazası geçiren Nurgül Yeşilçay'ın son hali sevenlerini üzdü

Ocak ayında rol aldığı dizinin setinde kaza geçirip vücudunda hasar kalan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın son hali sevenlerini üzdü.

'Son Nefesime Kadar' adlı dizinin çekimleri sırasında rol icabı bindiği araçla kaza geçirip hastanelik olan Nurgül Yeşilçay, vücudunda hasar kaldığını açıklamıştı. Ünlü oyuncunun son hali ise sevenlerini bir hayli üzdü.

"AZICIK YAMUĞUM"

Önceki gün Arnavutköy'de görüntülenen Nurgül Yeşilçay, "Bir süredir buralarda yoktum. Hastanelerde boğuşuyordum çünkü. Kendi kullandığım araçla büyük bir kaza atlattım. Ağzıma, çeneme dikişler atıldı. Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek. Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız. Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen" diye konuştu.

"İZLERİ HALA GEÇMEDİ"

Talihsiz bir kaza olduğunu söyleyen Yeşilçay, "Normalde otomobil kullanmayı seven birisi değilim. Kullanmak zorunda kaldım. Frene basayım derken panikleyerek gaza bastım. Hem direğe hem de ağaca vurdum. Doktor kontrolü devam ediyor. Kalıcı bir hasar yok. Elektroşok ve fizik tedavi devam ediyor. Üç aylık bir süre içerisinde düzelecek" ifadelerini kullandı.

Trafik kazası geçiren Nurgül Yeşilçay'ın son hali sevenlerini üzdü

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...