Tgrt Haber

Nuri Alço yavru ayıya gazoz içirdi: Görüntüler sosyal medyada viral oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Eylül 2022 10:30 - Güncelleme : 09 Eylül 2022 11:20

Türk sinemasının kötü karakteri olarak da bilinen ünlü oyuncu Nuri Alço, yavru bir ayıya gazoz içirme görüntüleriyle gündeme geldi. Sosyal medyada viral olan görüntüler, yüzlerde tebessüm bıraktı.

Türk sinemasının önemli isimlerinden Nuri Alço​, Çekmeköy’de yavru bir ayıya gazoz içirmesiyle gündeme geldi. Alço, geçmiş yıllarda oynadığı filmlerde de gazoz sahneleriyle tanınırken, ayı ile arasındaki güzel anlar, görenlerin yüzlerini güldürmeyi başardı. 

Yavru ayıya gazoz içiren Alço, espirili bir şekilde ağzının tadını biliyor” dedi. Alço, Yeşilçam’daki sahnelerinde de yine gazoz anlarıyla akıllarda iz bırakmıştı.

NURİ ALÇO’DAN TEBESSÜM ETTİREN HAREKET

Yönetmenliğini Orhan Elmas'ın üstlendiği 1984 yapımı "Kayıp Kızlar" filminde canlandırdığı karakterin ardından 'gazoz'la anılan Alço, Çekmeköyde ziyaret ettiği Hayvanat Bahçesindeki yavru ayıyı besleme anları renkli görüntüler oluşturdu.

Alço, Çekmeköy Hayvanat Bahçesinin maskotu olan Liva isimli yavru ayının yanına giderek sevmeye başladı. Sinemada canlandırdığı kötü karakterler ile hafızalara kazınan oyuncu sevimli yavru boz ayıya gazoz ikram etti. Sevimli ayıcık ikram edilen gazozu içti. Nuri Alço gazoz içen yavru ayıya “ Ağzının tadını biliyor” dedi. Ünlü oyuncu ile yavru aynın o halleri izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Yaşanan o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...