Tgrt Haber

‘Obsesifim ben’ diyen Gupse Özay, takıntısıyla şaşırttı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
17 Ocak 2024 09:24 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 09:30

Berfu Yenenler ile Talk Show programına konuk olan Gupse Özay, obsesif biri olduğunu söyleyerek, ''Benim çantamda hep bir çekiç var" dedi.

Lohusa filmiyle gündemde olan Gupse Özay, gala öncesi katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. Barış Arduç​ ve kızı Jan Asya​'nın baba-kız ilişkisinden bahseden Özay, sıraladığı takıntılarıyla izleyicisini şaşırttı. 

"ÇEKİÇSİZ ARABAYA BİNMEM"

Daha bir kere arabada kaldığını belirten oyuncu ve senarist Gupse Özay, "Bindiğim arabanın beyni bir anda karışabilir ve kapıları kilitleyebilir. Nerden bilebilirim, obsesifim ben. Çekiçsiz arabaya binmem. Bir kere arabada kaldım. Belli olmaz garanticilik işte.” dedi.

‘Obsesifim ben’ diyen Gupse Özay, takıntısıyla şaşırttı

BARIŞ ARDUÇ İLE TANIŞMA HİKAYESİNDEN BAHSETTİ 

Barış Arduç'la örnek evliliğine değinen Özay, "Barış çok yakışıklı bir erkek ama, bizi birbirimize çeken şey çok eğlenmekti" sözleriyle Barış Arduç ile beraberliğinin nasıl başladığına değindi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...