Tgrt Haber

Oğluna ölen kardeşinin adını verdi! Paul Walker’e kardeşinden duygulandıran vefa

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 May 2023 13:40 - Güncelleme : 29 May 2023 15:31
Oğluna ölen kardeşinin adını verdi! Paul Walker’e kardeşinden duygulandıran vefa

Dünyaca ünlü Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Paul Walker, 10 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun kardeşi Cody Walker, yeni doğan oğluna Paul ismini vererek vefasını gösterdi.

NTV’den aktarılanlara göre; Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisiyle yıldızı parlayan Paul Walker 2013 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 40 yaşında yaşamını yitiren oyuncunun trafik ölümü hem rol arkadaşlarını hem de hayranlarını yasa boğmuştu.

“PAUL İSMİNİ DEVAM ETTİRMEK BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Oyuncunun kardeşi Cody Walker ise ağabeyinin anısını yaşatmak için yeni doğan çocuğuna Paul ismini verdi. Eşi Felicia ile bebek sahibi olan Cody Walker, "Gelecek kasım ayında ağabeyim Paul'u kaybedeli tam 10 yıl olacak. Şimdi bunun için doğru zaman gibi hissediyorum" dedi. Walker, "Paul ismini devam ettirmek için büyük önem taşıyor" ifadelerini kullandı.

Oğluna ölen kardeşinin adını verdi! Paul Walker’e kardeşinden duygulandıran vefa

SERİNİN YENİ FİLMİ ZİRVEDE

Başrollerinde Jason Statham, Vin Diesel, Brie Larson, Jason Momoa ve Charlize Theron ve daha birçok yıldızın rol aldığı Hızlı ve Öfkeli serinin yeni filmi "Fast X" (Hızlı ve Öfkeli 10) gişedeki ilk haftasında zirveye yerleşmeyi başarmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...