Tgrt Haber

Oğlunu dolandırdı mı? CZN Burak'ın babasından şoke eden açıklama!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
21 Temmuz 2023 08:49 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 08:58
Oğlunu dolandırdı mı? CZN Burak'ın babasından şoke eden açıklama!

CZN Burak, babası tarafından dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü sosyal medya fenomenin babası İsmail Özdemir, oğlunun iddiasına cevap verirken sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

CZN Burak​ ismiyle sosyal medya fenomeni haline gelen ünlü restoran işletmecisi Burak Özdemir, bir dolandırıcılık​ iddiasıyla gündemdeki yerini koruyor. Babası tarafından dolandırıldığını öne sürerek geçtiğimiz günlerde suç duyurusunda bulunan CZN Burak'a, tüm ilişkisini kopardığı baba İsmail Özdemir'den cevap geldi

DEPREM YANDIMLARINI REKLAM İÇİN YAPTI

Oğulunun iddialarını yalanlayan baba Özdemir, "Hiç alakası yok dolandırmayla... Deprem bölgesindeki yardımları da hep reklam için yaptı, içinden gelerek yapmadı. Annesinin genlerini almış. Babasına karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, 2 sene öncesine kadar Burak diye bir şey yoktu" ifadelerini kullandı.

ANNESİ İÇİN HAPİS KARARI ÇIKMIŞTI

Babası İsmail Özdemir gibi CZN Burak'ın annesi Didem Bozbura da geçtiğmiz bir süre önce hukuki açıdan yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelmişti. Bozbura, yargılandığı 'irtikap' (kamu görevinde yalan söyleme, hile yapma) davasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde rüşvet aldığı iddiasıyla 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...