Tgrt Haber

Oğuzhan Koç bıçak altına yattığı iddiası! Demet Özdemir için yağlarını aldırdı

01 Mart 2022 12:32 - Güncelleme : 01 Mart 2022 12:41
Oğuzhan Koç, önümüzdeki aylarda Demet Özdemir’le dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Son zamanlarda evlilik teklifiyle gündeme gelen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç hakkında Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Akay, Oğuzhan Koç’un düğün öncesi yakışıklı bir damat olmak için bıçak altına yattığını ifade etti.

Oğuzhan Koç, önümüzdeki aylarda Demet Özdemir’le dünya evine girmeye hazırlanıyor.


Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç magazin gündeminden düşmüyor. Ayrılıklarının ardından barışan ve Oğuzhan Koç’un evlilik teklifiyle tekrar gündeme gelen ünlü çift şimdilerde ise Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir için bıçak altına yatarak yağlarını aldırdığı konuşuluyor.

"YAKIŞIKLI BİR DAMAT OLMAK İÇİN..."

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ortaya attığı iddialara ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Önümüzdeki aylarda Demet Özdemir’le dünya evine girmeye hazırlanan Oğuzhan Koç, hazırlıklara başladı. Düğün öncesinde Liposuction yaptıran Oğuzhan Koç evde dinleniyormuş. Ayrıca baş dönmesi ve ağrı gibi problemler yaşadığını da öğrendiğim Oğuzhan, düzenli olarak masaj yaptırıyor ve korse de takıyormuş. Yakışıklı bir damat olmak için bıçak altına yatan ve ağrılar çeken Oğuzhan Koç’a acil şifalar dilerim." 

Oğuzhan Koç bıçak altına yattığı iddiası! Demet Özdemir için yağlarını aldırdı

KENDİNİ DEMET'E TESLİM ETTİ

Öte yandan Oğuzhan Koç, artık Demet Özdemir’in stil danışmanı Rutkay Öziş’le çalışmaya başladı. Yani Oğuzhan her konuda kendisini Demet’e teslim etti. Zaten Liposuction yaptırmasını da Demet önermiş.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...