Tgrt Haber

Oğuzhan Koç’un dozere benzetilen ayakkabısının fiyatı ortaya çıktı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Ağustos 2022 11:26 - Güncelleme : 30 Ağustos 2022 11:50
Oğuzhan Koç’un dozere benzetilen ayakkabısının fiyatı ortaya çıktı!

Geçtiğimiz pazar günü görkemli bir törenle dünya evine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti için düğününün yankıları sürüyor. Demet Özdemir’in eleştiri bombardımanına tutulan ilk gelinliğinden sonra Oğuzhan Koç’un damatlık ayakkabıları da sosyal medya tarafından alay konusu oldu. Ayakkabıların astronomik fiyatı ise dudak uçuklattı.

Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e evlenme teklifi ettiği otelde geçtiğimiz pazar günü düğünleri olmuş, 600 davetlinin katıldığı törende çift doyasıya eğlenmişti. Ancak gelin Demet Özdemir’in gelinlik​ seçimi sosyal medya tarafından büyük eleştiri aldı. Demet Özdemir’in gelinliği sosyal medya takipçileri tarafından sinekliğe benzetilirken Oğuzhan Koç’un damatlık ayakkabıları ise dozere benzetildi.

Oğuzhan Koç’un dozere benzetilen ayakkabısının fiyatı ortaya çıktı!

17 BİN 750 TL’LİK DAMAT AYAKKABISI

Yılın düğünü olarak kabul edilen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğün​ törenine çok sayıda ünlü konuk oldu. Nikah şahitliklerini medya patronu Acun Ilıcalı​ ile yapımcı Faruk Turgut’un yaptığı gösterişli düğünün maliyetinin 4 milyon olduğu söyleniyor. Demet Özdemir’in 3 gelinlik giydiği düğünün yakın takipçileri, Özdemir’in ilk gelinliğini eleştiri bombardımanına tuttu. Sosyal medya takipçileri tarafından sineklik ve halı kaydırmaza benzetilen gelinlik viral oldu. Oğuzhan Koç​'un ise giydiği yüksek topuklu damat ayakkabıları, yine sosyal medyada alay konusu oldu. Bulldozere benzetilen ayakkabıların fiyatı ise duyanları şaşırttı. Oğuzhan Koç'un düğün için aldığı ayakkabılarının 17 bin 750 TL değerinde ve Prada markasına ait olduğu öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...