Tgrt Haber

Oğuzhan Uğur, aldığı acı haberle yıkıldı: Tanıdığım birçok insandan daha fazla sevdim

15 Nisan 2022 12:30 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 12:40
Oğuzhan Uğur, aldığı acı haberle yıkıldı: Tanıdığım birçok insandan daha fazla sevdim

Açıklamalarıyla sosyal medyada gündem olan şarkıcı ve YouTuber Oğuzhan Uğur, köpeğinin ölüm haberiyle yıkıldı. Uğur, acı kaybını sosyal medyadan duyurdu.

Türkiye’de çok sayıda hayran kitlesi bulunan ve açıklamalarıyla sosyal medyada sürekli gündem olan şarkıcı ve YouTuber Oğuzhan Uğur, köpeğinin ölüm haberiyle yıkıldı. Uğur, 2013'ten beri yanında olan köpeği Suşi'nin hayatını kaybettiğini sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla duyurdu.

“TANIDIĞIM BİRÇOK İNSANDAN DAHA FAZLA SEVDİM”

Uğur, duygu yüklü paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Güzel kızım benim. Suşi 9 yaşındaydı. Salı akşamı annemin kucağına yattı, bir süre öylece annemin gözlerine baktı. Sonra yavaşça kafasını patilerinin arasına koydu ve gözlerini kapattı. Bir daha hiç açmayacak. Yazacak çok şey var ama uzatmayacağım... Hani insan, hayvan, bitki arasında bir sevgi hiyerarşisi vardır ya... En değerlisi insandır derler. Ben onu tanıdığım birçok insandan fazla sevdim. O da beni. Hoşça kal Suşi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...