Tgrt Haber

Konserin havasına uydu: Okan Bayülgen yeni tarzıyla şaşkına çevirdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2023 10:30 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 12:35
Konserin havasına uydu: Okan Bayülgen yeni tarzıyla şaşkına çevirdi!

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp'in solisti olduğu Hollywood Vampires grubu geçtiğimiz günlerde İstanbul’da konser verdi. Çok sayıda ünlü ismin de katıldığı konsere ünlü şovmen Okan Bayülgen yeni tarzıyla damga vurdu.

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp​, 2012'den beri üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires ile önceki gece İstanbul​'da konser verdi. Konsere katılanlar arasında Okan Bayülgen​ de bulunuyordu. Bayülgen, iddialı tarzıyla dikkat çeken Hollywood Vampires grubunu dinlemeye iddialı bir saç stiliyle katılınca bir anda ilgi odağı oldu.

YENİ SAÇ STİLİ DİKKAT ÇEKTİ

Konsere ünlü şovmen Okan Bayülgen de katıldı. Bayülgen, konsere girmeden önce magazin basınının kameralarına yakalandı. Ünlü sunucunun yeni imajı görenleri hayrete düşürdü. Başının yalnızca orta kısmında saç bırakan ünlü şovmenin kalan yerleri ise kazıttığı görüldü.

Konserin havasına uydu: Okan Bayülgen yeni tarzıyla şaşkına çevirdi!

KONSER GELİRİNİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Grubun dünya turnesi kapsamında Life Park İstanbul'da verdiği konser öncesinde, Türk rock müziğinin önemli seslerinden Ogün Şanlısoy da sahne aldı. Rock müzikseverlerin ilgi gösterdiği konserde katılımcılar eğlenceli anlar yaşadı. Hollywood Vampires grubu, 2015 yılında, 1970'lerde ölen rock yıldızlarının müziğini onurlandırmak için Alice Cooper, Johnny Depp ve Joe Perry tarafından kuruldu. Neo Events ve Stellar organizasyonuyla Türkiye'ye gelen grupta, Johnny Depp, hem şarkı söylüyor hem de bas gitar, ritim ve klavyede yer alıyor.

Kendi adlarını taşıyan albümün yanı sıra "Rise", "Candy From Strangers" ve "Live in Rio" gibi albümlere de imza atan grup, konserin tüm gelirini depremzedeler yararına DEC (Disasters Emergency Committee) deprem yardım fonuna bağışlayacaklarını açıklamıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...