Tgrt Haber

Ajda Pekkan’ın kazasından birkaç gün önce yaptığı şaka gerçek olunca Okan Bayülgen gündem oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2022 11:48 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 13:55
Ajda Pekkan’ın kazasından birkaç gün önce yaptığı şaka gerçek olunca Okan Bayülgen gündem oldu!

Dün evinde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiği çatlayan Süperstar Ajda Pekkan, hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmıştı. Ajda Pekkan’ın kazasından birkaç gün önce Okan Bayülgen’in sunduğu programda Pekkan'ın dans videolarıyla ilgili yaptığı "Kalça kırığı" şakası gündeme bomba gibi düştü.

Konserden konsere koşan ünlü sanatçı Ajda Pekkan​, evinde talihsiz bir kaza​ atlattı. Son dönemde danslarıyla adından söz ettiren Pekkan, geçtiğimiz günlerde sunucu ve oyuncu Okan Bayülgen’in de gündemindeydi. Uykusuzlar Kulübü programında Ajda Pekkan’ın danslarıyla ilgili espriler yapan Bayülgen, Pekkan’ın geçirdiği kazadan birkaç gün önce “Ajda Hanım dans ediyor, ambulans çağırıldı. Ondan sonra bir kalça kırığı olmasın, bir şey olmasın" sözleriyle gündem oldu.

OKAN BAYÜLGEN​'İN ŞAKASI GERÇEK OLDU

Uykusuzlar Kulübü isimli programında Ajda Pekkan'ın dansıyla ilgili espriler yapan Okan Bayülgen, "Ajda Hanım dans ediyor, ambulans çağırıldı. Ondan sonra bir kalça kırığı olmasın, bir şey olmasın" dedi. Bayülgen'in sözlerinden birkaç saat sonra ise Pekkan'ın evinde kaza geçirdiği açıklandı. 76 yaşındaki ünlü sanatçı merdivenlerden düşüp kalçasını çatlattığı ve apar topar ameliyata alındığı öğrenildi. Şarkıcının menajeri, tedavinin devam ettiğini ancak kasım ayındaki tüm konserlerin iptal edildiğini duyurdu. Okan Bayülgen ise bu ilginç tesadüfün ardından sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ajda Pekkan’ın kazasından birkaç gün önce yaptığı şaka gerçek olunca Okan Bayülgen gündem oldu!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...