Tgrt Haber

Okan Bayülgen’in sahnedeki Filistin çıkışı gündem oldu! Takdir toplayan sözler 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2023 23:15 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 23:42

İsrail-Hamas çatışması iki ayı aşkın bir süredir devam ederken sanat camiasından da tepkiler artmaya devam ediyor. Son olarak Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen panelde konuşan ünlü şovmen Okan Bayülgen'in sözleri geceye damga vurdu. 

Gazze​ için düzenlenen ve Türkiye'den birçok sanatçının katılımıyla gerçekleştirilen "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserine ünlü şovmen Okan Bayülgen​'in sözleri damga vurdu. 

Programda sahneye çıkan ve Gazze'deki zulme isyan edenlerin arasında Okan Bayülgen de vardı. 

"YAŞASIN HAYAT, YAŞASIN FİLİSTİN​"

Dünyanın Gazze'de yaşanan zulme ve çocuk ölümlerine sessiz kaldığını belirten Bayülgen, "Dünya seyirci kalıyor. Sessiz kalmayan ve sesini yükselten sanatçılara teşekkür etmek lazım. Bu durumu gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin!" diyerek zuruma isyan etti. 

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ SANATÇILAR GECEYE KATILDI 

Geceye katılan sanatçılar arasında Yavuz Bingöl, Emel Mathlouthi, Alim Qasımov, Azerin, Antakya Medeniyetler Korosu, Fahir Atakoğlu, Orhan Hakalmaz, Elif Buse Doğan, Ercan Saatçi, Özhan Eren, Ahmet Koç, Ali Mahzuni, Yiğit Mahzuni, Aykut Arslan, Audrey Wozniak, Oktay Üst, İbrahim Sadri ve Sinan Akçıl katılım sağladı. 

Programın tüm bilet ve SMS geliri "Sanat Hayattır Derneği" tarafından, KIZILAY aracılığıyla Gazze'ye bağışlanacak. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...