Tgrt Haber

Oktay Kaynarca Süleyman Çakır'ı unutmadı: Rahmetliyi tanırdım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
08 Nisan 2023 12:00 - Güncelleme : 08 Nisan 2023 12:50
Oktay Kaynarca Süleyman Çakır'ı unutmadı: Rahmetliyi tanırdım

Türk televizyon tarihinin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi dizisinin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen, dizi karakterleri sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Dizide Süleyman Çakır karakterini oynayan Oktay Kaynarca'dan karakteriyle ilgili yeni bir paylaşım geldi.

Süleyman Çakır karakterinin diziye ölerek veda etmesinin ardından her yıl, sosyal medyada Süleyman Çakır etiketi çok konuşuluyor. Bu yıl Süleyman Çakır karakterini oynayan Oktay Kaynarca​ da paylaşımda bulundu. 

SÜLEYMAN ÇAKIR KARAKTERİ KİMDİR?

8 Nisan 2004'te ölen Süleyman Çakır karakteri, Oktay Kaynarca tarafından oynandı. Süleyman Çakır karakteri, yayınlandığı dönemde çok ilgi gördü. Bu nedenle, ölümü olumsuz tepki almıştır. Örneğin, bazı izleyiciler Çakır karakteri diziden çıktıktan sonra diziyi seyretmeyi bırakmışlardır. 

Oktay Kaynarca Süleyman Çakır'ı unutmadı: Rahmetliyi tanırdım

OKTAY KAYNARCA'DAN SÜLEYMAN ÇAKIR PAYLAŞIMI! 

Kurtlar Vadisi​ dizisindeki Süleyman Çakır bir döneme damga vuran karakterlerinden biri oldu. Karakter yıllar geçmesine rağmen unutulmadı. Oktay Kaynarca da oynadığı karakter Süleyman Çakır'ı unutmadı. Kaynarca da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Rahmetliyi tanırdım. Dürüst, mert, gözü pek, yiğit bir arkadaştı. Sevenlerine ve hayranlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

KURTLAR  VADİSİ OYUNCULARI

Necati Şaşmaz​,

Özgü Namal,

Gürkan Uygun,

Oktay Kaynarca,

Erhan Ufak,

Hande Kazanova

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...