Tgrt Haber

Okuluna geri dönen Hande Erçel rektörle poz verdi, çalışkanlığıyla övgüleri kaptı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 09:25 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 09:25
Okuluna geri dönen Hande Erçel rektörle poz verdi, çalışkanlığıyla övgüleri kaptı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Handan İnci’den yarım bıraktığı bölümüne geri dönen Hande Erçel’e övgü dolu sözler geldi.

Dizi çekimlerinden dolayı bir süredir ara verdiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ndeki bölümüne geri dönen Hande Erçel​ okuldaki başarısıyla bölümün rektörü Handan İnci’den övgü dolu sözleri kaptı.

HANDE ERÇEL'DEN HOCASINDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER 

Geçtiğimiz günlerde okul kartını paylaşan Hande Erçel, yarım bıraktığı Güzel Sanatlar Fakültesi’ne geri döndüğünü açıklamıştı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Handan İnci, Hande Erçel'le çekildikleri kareyi paylaşarak, Sevgili Hande, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencimiz, çok sempatik, çok sıcak kanlı, çalışkan ve yetenekli. En önemlisi de akademili olmak nedir, gayet iyi farkında, inşallah bu defa okulunu ara vermeden bitirecek.” dedi.

Okuluna geri dönen Hande Erçel rektörle poz verdi, çalışkanlığıyla övgüleri kaptı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...