Tgrt Haber

Olaylı boşanan eski eşler sahnede bir araya geliyor! Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer'den ' Kel Şarkıcı müjdesi

24 Aralık 2022 13:55 - Güncelleme : 24 Aralık 2022 14:03
Olaylı boşanan eski eşler sahnede bir araya geliyor! Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer'den ' Kel Şarkıcı müjdesi

Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer, 2004 yılındaki olaylı boşanmalarının ardından seneler sonra sahnede buluşuyor. Olcay, sosyal medya hesabından Bilginer ile önümüzdeki yıl 'Kel Şarkıcı' oyununu beraber oynayacaklarını duyurdu.

Haluk Bilginerile Zuhal Olcay, 1992 yılında hayatlarını birleştirme kararı almış, ikilinin evlilikleri 2004 senesinde ise ihanet​ iddialarıyla son bulmuştu. Olcay, yaşananların üzerinden seneler geçtikten sonra verdiği bir röportajında aldatılma duygusunun kolay geçmediğini, ne kadar üzüldüğünü,  "O aldatılma duygusu kolay değil. İnsan çok ağlıyor, üzülüyor. Güçlü durmak isterken de hırpalanıyorsun. Bundan sonra sadece sakin ve huzurlu bir hayat istiyorum. Ama her türlü şeye kapım sonuna kadar açık. Aşktan beslenmeye devam" diyerek anlatmıştı. İkili, bu yaşananların ardından yeniden bir araya gelme kararı aldı, bu kez ise nikah masasında değil tiyatro sahnesinde. 

Olaylı boşanma​ ve kalp kırıklıklarının ardından Zuhal Olcay, eski eşi Haluk Bilginer ile 'Kel Şarkıcı' adlı tiyarto oyunu için bir araya geldiklerini sosyal medya hesabı Instagram'dan duyurdu. Olcay'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada yayılırken, beğeni yağmuruna da tutuldu. Birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı, ikilinin beraber oynayacağı oyun için ne kadar sevindiklerini dile getirdiler.

Olaylı boşanan eski eşler sahnede bir araya geliyor! Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer'den ' Kel Şarkıcı müjdesi

Veda Yurtsever, , "Ah nasıl güzelleşti akşamım" yorumunu yazarken Ayşe Tolga da "Efsanesiniz" dedi. Derya Baykal ve Müjgan Ferhan Şensoy da kalp emojileriyle paylaşıma kayıtsız kalmadı.

Öte yandan Kel Şarkıcı, Olcay ve Bilginer’in 1999 yılında birlikte kurduğu, ayrılık sonrası Bilginer’in ilgilendiği Oyun Atölyesi tarafından sahneye konacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...