Tgrt Haber

Öldürülen müzisyenin Hadise ile düeti ortaya çıktı: Herkesi kendine hayran bıraktı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Ekim 2022 13:30 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 14:16
Öldürülen müzisyenin Hadise ile düeti ortaya çıktı: Herkesi kendine hayran bıraktı

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence merkezinde meydana gelen istek parça cinayeti kan dondurdu. Mekânda sahne alan Onur Şener isimli müzisyeni dinlemeye gelenler arasındaki 3 kişilik bir grup, Şener’den istek parça talebinde bulundu. Bunun üzerine şarkıyı bilmediğini söyleyen talihsiz müzisyenle tartışan 3 kişi, Onur Şener’i kırdıkları cam şişeyle öldürdü. Yaşanan olay sanat dünyasından çok sayıda tepki alırken müzisyenin daha önce O Ses Türkiye’ye katıldığı ve Hadise’yle düet yaptığı ortaya çıktı.

Dün yaşanan talihsiz olay sonucu hayata veda eden müzisyen Onur Şener​'in 9 yıl önce O Ses Türkiye​ yarışmasına katılarak şarkıcı Hadise​ ile düet yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Hadise genç müzisyenin sesini duyunca çok beğenmiş ve sahneye çıkarak birlikte şarkı söylemek istemişti.

Öldürülen müzisyenin Hadise ile düeti ortaya çıktı: Herkesi kendine hayran bıraktı

HADİSE İLE DÜET YAPMIŞLARDI

Ankara​ Çankaya’da bir gece kulübünde müzisyenlik yapan Onur Şener, 3 kişilik bir grup tarafından istek şarkıyı bilmediği gerekçesiyle katledildi. Üç kişi, müzisyen Şener'i cam şişelerle öldüresiye dövdü. Hastaneye kaldırılan genç müzisyen hayatını kaybetti. Türkiye, müzisyen Onur Şener’in ölümünü konuşurken şarkıcının 2013 yılında Hadise ile O Ses Türkiye'de düet yaptığı ortaya çıktı. Onur Şener, 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştı. O Ses Türkiye programında "Show Must Go On" şarkısını seslendiren Onur Şener’in sesini duyan Hadise sahneye fırlamış, talihsiz müzisyenle düet yapmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...