Tgrt Haber

Ölene Kadar dizisi başlıyor! İbrahim Çelikkol'un partneri belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
11 Aralık 2023 15:13 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 15:13
Ölene Kadar dizisi başlıyor! İbrahim Çelikkol'un partneri belli oldu

Yeni yılda başlayacak Ölene Kadar dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. İbrahim Çelikkol’un ardından 2. başrol oyuncu Melis Sezen oldu.

Kuş Uçuşu dizisinin ardından Ölene Kadar dizisiyle anlaşma sağlayan İbrahim Çelikkol’un partneri ise Melis Sezen​ oldu. Son olarak Gülcemal​ dizisinde rol alan Sezen, bu yıl birçok projeden teklif aldı. Ölene Kadar dizisine "evet" siyen oyuncu, haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 

MELİS SEZEN VE İBRAHİM ÇELİKKOL​ PARTNER OLDU 

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelik Hakan Dağıstan rolüyle ekranda olacak. Oyuncun partneri ise son olarak Gülcemal dizisinde rol alan Melis Sezen oldu. Melis Sezen dizide, Hakan’ın eşi Merve’yi oynayacak.

Ölene Kadar dizisi başlıyor! İbrahim Çelikkol'un partneri belli oldu

Daha önce yer aldığı Sadakatsiz​ dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Melis Sezen, prensipte anlaşma sağladıktan sonra “Yine, yeniden” notuyla paylaşım yaptı. “Till Death” dizisinden uyarlanan dizide Merve’nin yetimhanede beraber büyüdüğü diğer kadın başrol Sahra için ise görüşmeler sürüyor. Dizi Mevlana’nın “Aşk sandığın kadar değil, yandığın kadar” sloganıyla çekilecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...