Tgrt Haber

Ölümlü Dünya 2, en çok ön satışı yapılan Türk filmi oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
02 Aralık 2023 10:01 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 10:01
Ölümlü Dünya 2, en çok ön satışı yapılan Türk filmi oldu

Dün itibariyle vizyona giren Ölümlü Dünya 2 filmi, ön satış rakamlarıyla rekor kırdı. Film, bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı oldu.

Başrolünde Feyyaz Yiğit​, Ahmet Mümtaz Taylan​, Alper Kul , Doğu Demirkol ve İrem Sak gibi oyuncuların yer aldığı Ölümlü Dünya 2, 1 Aralık itibariyle vizyona girdi. Film vizyona girmeden satış rekoru kırdı. 

ÖN SATIŞI EN ÇOK YAPILAN TÜRK FİLMİ OLDU

Yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu, usta oyuncuları bir araya getiren Ölümlü Dünya 2 filmi, vizyona girmeden önce en çok ön satışı yapılan Türk yapımı olarak başarısını gözler önüne serdi.

İLK FİLM DE BAŞARIYA ULAŞMIŞTI

Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı “Ölümlü Dünya 2” vizyona girmeden bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı oldu. Serinin 5 yıl önce vizyona giren ilk filmi hem sinemada, hem de gösterildiği dijital platformlarda izleme oranlarıyla adından söz ettirdi. 2. filmi dün ititbariyle vizyona giren film rekor üstüne rekor kırdı. Ölümlü Dünya 2, en çok ön satışı yapılan Türk filmi oldu

Ölümlü Dünya 2, en çok ön satışı yapılan Türk filmi oldu

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 KONUSU NEDİR?

İlk filmin devamı niteliğinde olan Ölümlü Dünya 2 filmi, artık hayatlarına kanun kaçağı olarak devam eden Mermer ailesinin her bir üyesinin kendi sorunlarıyla boğuşmasını sinemaya aktaracak. Serhan, hamile olan Begüm’ü yeni yaşamlarına alıştırmakta güçlük çekse de yaşanan aksiyonlu anlar, tüm aileyi birbirine bağlayacak.  

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...