Tgrt Haber

Ömer dizisinin genç isminden oyunculuk resitali! Sosyal medyayı salladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 09:39 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 09:42

Ömer dizisinde Emine karakterini oynayan genç oyuncu Çağla Naz Kargı, dün yayınlanan bölümdeki performansıyla alkış topladı.

Başrolünde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı  ve Merve Dizdar​ gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Yaman’ın, karıştığı kavga sonrası bıçaklanarak ölmesi sonrası Emine karakterini oynayan Çağla Naz Kargı, performansıyla takdir topladı.

GENÇ OYUNCU ALKIŞ TOPLADI 

Ömer dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Yaman'ı oynayan Ahmet Haktan Zavlak, ölerek diziye veda etti. Dizide Yaman'ı seven Emine'yi oynayan genç oyuncu Çağla Naz Kargı ise sinir krizi geçirdiği sahnedeki performansı takdir topladı. Kargı'nın oyunculuğu karşısında gözyaşlarına boğulan izleyiciler, "Çok iyi bir kriz geçirme sahnesiydi! Çağla Naz Kargi umarım bu diziden sonra doğru dizi seçimleri yapar ve yükselişe geçer", "Çağla Naz Kargi'nin önü çok açık." ve "Emine bizi çok ağlattın" yorumlarında bulundu.  

Ömer dizisinin genç isminden oyunculuk resitali! Sosyal medyayı salladı

Ömer dizisinin genç isminden oyunculuk resitali! Sosyal medyayı salladı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...