Tgrt Haber

Final yemeğine damga vurdu! Ömer dizisinin Ömer’i tarzıyla sosyal medyanın diline düştü

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2023 11:22 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 14:02
Final yemeğine damga vurdu! Ömer dizisinin Ömer’i tarzıyla sosyal medyanın diline düştü

Başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı "Ömer" dizisi geçtiğimiz gece sezon finali partisi yaptı. Ömer dizisindeki Ömer’i oynayan Selahattin Paşalı ise şalvarlı tarzıyla geceye damga vurdu.

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı​'nın başrolleri paylaştığı ve Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, "Ömer" dizi sezon finaliyle 12 Haziran Pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin oyuncuları ise sezon finali partisini 11 Haziran'da yaptı. Dizinin başrol oyuncusu Selahattin Paşalı, final gecesinde tarzıyla konuşuldu. 

Final yemeğine damga vurdu! Ömer dizisinin Ömer’i tarzıyla sosyal medyanın diline düştü

GECEYE ŞALVARLA KATILDI

"Aşk 101" dizisindeki 'Osman' karakteri ile tanınan ve kariyerinde hızlı bir yükseliş yakalayan Selahattin Paşalı, başarılı oyunculuğuyla dikkat çekerken dizideki rolüyle de kendine hayran bırakıyor. Selahattin Paşalı'nın hayat verdiği Ömer karakteri son dönem büyük beğeni toplarken dizinin final sezonu için yemekte oyuncu yine dikkat çekti. Yakışıklı oyuncu ilginç tarzıyla sosyal medyanın diline düştü. Selahattin Paşalı'nın şalvara benzer pantolonu ve terlik kombini dikkatlerden kaçmadı. Oyuncuyu görenler "Şalvar mı o ya?", "Az özenseydin abim", "Abim şalvar çok tatil tarzı sanki" yorumları yaptı. 

ÖMER’İN KONUSU

Yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze​ ve mahalledeki cami hocasının oğlu Ömer’in tüm imkansızlıklara rağmen tutunacakları sevgilerini konu ediyor. Yıllar önce terk ettiği mahalleye geri dönen Gamze, boşanmış ve çocuklu bir kadındır. Bekar bir anne olarak hayata sıfırdan başlamaya çabalarken, mahalle camiinin hocasının oğlu Ömer’in aşkında beklenmedik bir huzur bulur. Fakat çevrelerindeki engeller, Ömer ve Gamze’nin aşkını imkânsız hale getirecektir. Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar ise ablası Nisa karakterini oynuyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...