Tgrt Haber

Dilan Polat'ın kokain itirafında bulunan kardeşi Sıla Doğu'dan namaz şovu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
02 Ekim 2023 17:11 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 20:28

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat, evinde uyuşturucu madde bulunan kardeşi Sıla Doğu'nun namaz kıldığı anları paylaştı.

Sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşantısıyla göz önünde olan fenomen Dilan Polat​, günlerdir gündemden düşmüyor. Eşi ile birbirlerine aldıkları pahalı hediyelerle çok konuşulan Polat bu kez de kardeşi Sıla Doğu​ ile gündemde... 

Sosyal medyada yaptığı bir canlı yayın sırasında kokain​ içtiğini itiraf eden Sıla Doğu, bu sözlerden sonra gözaltına alındı. Bir gün sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Doğu eve gelince kutlama yapan kardeşlerden Polat, konu hakkında ilk kez konuştu. Konuşma sırasında hüngür hüngür ağlayan Polat, "Zor günler geçirdiğimi saklayamam" diyerek duygularını takipçileriyle paylaştı. 

"SENİ İLK KEZ NAMAZ KILIYOR GİBİ ALGILAYACAKLAR"

Polat, paylaşımında şunları söyledi:

"Sanki ilk kez namaz kılıyor gibi algılayacaklar, algılasınlar her cuma dahil olmak üzere şükür namazı kılar paylaşır paylaşmaz. Kendi ile Allah arasında herkesin amel defteri sual Allah'tan, kuldan değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...