Tgrt Haber

Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız boşanma sonrası ilk kez konuştu! Dikkat çeken Nez detayı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
03 Temmuz 2024 16:02 - Güncelleme : 03 Temmuz 2024 16:56
Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız boşanma sonrası ilk kez konuştu! Dikkat çeken Nez detayı

Güldür Güldür'ün oyuncusu Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız, boşanma sonrası ilk kez konuştu. Onur Atilla'nın şarkıcı Nez ile yeni bir ilişkiye başlamasına değinen Sinem Ayyıldız, "Boşanmayı ben istemedim. Çocuklarımız ve geçmişimiz uğruna son ana kadar çabaladım." dedi.

Oyuncu Onur Atilla, 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız'dan boşandıktan kısa bir süre sonra şarkıcı Nez ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. İkili tatilde çektirdikleri fotoğrafları paylaşınca 'İhanet' iddiaları ortaya çıktı. Boşanma sonrası ilk kez konuşan Sinem Ayyıldız, "Her şey yeterince çirkin." dedi. 

ONUR ATİLLA'NIN ESKİ EŞİ İLK KEZ KONUŞTU 

Başak Çokan'ın haberine göre; Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız boşanma sonrası ilk kez konuştu. Her şey kısa sürede gerçekleştiğini belirten Ayyıldız, "Boşandıktan 20 gün sonra Nez ile ilişkisini ilan etmişti… Onur Atilla’nın 10 yıllık eski eşi Sinem Ayyıldız ilk kez konuştu "Boşanmayı ben istemedim. Çocuklarımız ve geçmişimiz uğruna son ana kadar çabaladım. Herkes tarafından kabul görmüş malum sebeplerden dolayı karşımda üslubuyla son derece kırıcı ve kararında net bir adam vardı. Her şey 5 ay içinde oldu. Tek taraflı elden bir şey gelmiyor… Her şey yeterince çirkin." dedi. 

Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız boşanma sonrası ilk kez konuştu! Dikkat çeken Nez detayı - 1. Resim

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA İHANET İDDİALARINI YALANLAMIŞTI 

Yazılı bir açıklama yayınlayan ünlü oyuncu Onur Atilla, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor. Böyle bir sebeple gündem oyalamak umarım bir daha yaşamayacağım bir tecrübe olur. Sosyal medyada bir gücüm varsa kime ne faydam olacaksa onun için kullanmak isterim. Mesleğimi, neşemi paylaşmak, yanlış gördüğüme ses çıkarmak isterim o kadar" demişti.

Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız boşanma sonrası ilk kez konuştu! Dikkat çeken Nez detayı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...