Tgrt Haber

Operasyon sonrası boğaz manzaralı evini paylaşmıştı! Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun ev sahibi isyan etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah.com.tr
22 Kasım 2023 09:54 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 10:25
Operasyon sonrası boğaz manzaralı evini paylaşmıştı! Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun ev sahibi isyan etti

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan dolayı kardeşi Dilan Polat ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderilen Sıla Doğu, kira ve faturalarını ödemeyince ev sahibini mağdur etti.

Cezaevine gitmeden önce boğaz manzaralı evini sosyal medya hesabından paylaşan Sıla Doğu’nun ev sahibi isyan etti. 17 gündür Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde Sıla Doğu’nun kira ve faturalarını ödemediği ortaya çıktı.

SILA DOĞU’NUN EV SAHİBİ İSYAN ETTİ

Tutuklanamdan boğaz manzaralı Boğaz manzaralı evinden kareleri sosyal  medya hesabından paylaşan Sıla Doğu​'nun 1,5 aydır kirayı, elektrik, su ve doğalgaz faturasını ödemediği ortaya çıktı. Fenomenin ev sahibi Sıla'nın yakınlarına ve avukatına ulaşmaya çalışıyormuş. Ünlü isim Çekmeköy'deki evinin yanı sıra Boğaz'daki dairesini de açık tutuyordu. Dilan Polat​'ın ablasının ev kirasının 45 bin TL, aylık kazancının ise 80 bin TL olduğunu iddia edilmiş, kirayı duyanlar çok şaşırmıştı.

Operasyon sonrası boğaz manzaralı evini paylaşmıştı! Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun ev sahibi isyan etti

OPERASYON SONRASI BOĞAZ MANZARALI EVİNİ PAYLAŞMIŞTI

Aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat'ın olduğu 14 kişi tutuklanırken 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sosyal medya fenomen Sıla Doğu cezaevine gitmeden önce, iş yerine düzenlenen arama çalışmasının akşamında boğaza sıfır manzaralı evinin içerisini ve manzarasını çekerek sosyal medyada paylaşmıştı.

SILA DOĞU CANDAN KARDEŞLERLE KALACAK

Ablası Dilan Polat ile beraber kalan Sıla Doğu, ablasının nakledilmesinin ardından tutuklanan Bahar ve Candan kardeşlerle bir süre birlikte kalacak.

Kaynak: Sabah.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...