Tgrt Haber

Organ nakli bekleyen Ufuk Özkan'dan yeni mesaj var: Minnettarım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Temmuz 2023 11:30 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 11:50
Organ nakli bekleyen Ufuk Özkan'dan yeni mesaj var: Minnettarım

Karaciğer yetmezliği nedeniyle zor günler geçirdiği ve organ nakli için sıra beklediğini açıklayan oyuncu Ufuk Özkan, dün akşam yaptığı sosyal medya paylaşımıyla geçmiş olsun dilekleri ve dualar için teşekkür etti.

Oyuncu Ufuk Özkan, sağlığıyla ilgili çıkan haberler üzerine bir açıklama yaparak  bir süredir karaciğer​ problemi yaşadığını ve organ nakli​ beklediğini doğruladı. Sevenlerinin mesajlarına kayıtsız kalamayan oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaparak, teşekkürlerini iletti. 

ORGAN NAKLİ BEKLEYEN UFUK ÖZKAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI 

Ufuk Özkan, bir sürü mesaj aldığını belirterek, sevenlerine teşekkür mesajı yayınladı. Özkan paylaşımında;  "3 gündür büyüklerim ve küçüklerimden gelen samimi geçmiş olsun dilekleri ve dualar için çok teşekkür ederim. Ayrıca devlet büyüklerimiz, özellikle Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca​'ya ve bakanlık mensuplarına hastalığım ile alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım." dedi. 

Organ nakli bekleyen Ufuk Özkan'dan yeni mesaj var: Minnettarım

UFUK ÖZKAN'IN HASTALIĞI NE?

Çıkan haberler sonrası açıklama yapan oyuncu Ufuk Özkan, yanlış diyet sebebiyle karaciğerleriyle ilgili problem yaşadığını doğrulayarak sağlığından bahsetti. Özkan, 'Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında… Kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonra da Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok… En kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu, dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim… Saygı ve sevgilerimle Ufuk Özkan… (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız'' ifadelerini kullandı. 

Organ nakli bekleyen Ufuk Özkan'dan yeni mesaj var: Minnettarım

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Selahattin Karataş 17 Temmuz 2023 08:26

Rabbım Şafi ismiile şifa versin inşallah kardeşim

Şükran çiftçi16 Temmuz 2023 12:40

Allahim acil şifa versin ALLAHIM YARDIMCI OLSUN

Sonraki Haber Yükleniyor...