Tgrt Haber

Orhan Gencebay'a nazar değdi. Acılar içerisinde hastaneye kaldırıldı! İşte durumuyla ilgili ilk açıklama

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Temmuz 2023 14:45 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 15:10
Orhan Gencebay'a nazar değdi. Acılar içerisinde hastaneye kaldırıldı! İşte durumuyla ilgili ilk açıklama

Sanatçı Orhan Gencebay Baltalimanı'ndaki evine geçerken talihsiz bir kaza geçirdi. Tekneden düşen Gencebay apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçıdan sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması geldi.

Usta sanatçı Orhan Gencebay​, birkaç gün önce, eşi Sevim Emre'yle birlikte Anadoluhisarı'ndaki bir restorana yemeğe gitti. Gece sonunda restoranın teknesiyle Baltalimanı'ndaki yalı dairelerine bırakılmak istenen Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin başına talihsiz bir kaza geldi.

ORHAN GENCEBAY TEKNEDEN DÜŞTÜ, APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI 

Gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre, Orhan Gencebay, birkaç gün önce, eşi Sevim Emre'yle birlikte Anadoluhisarı'ndaki bir restorana yemeğe gitti. Çift yemekten sonra, Boğaziçi'nin kıyısındaki restoranın teknesiyle evlerine doğru yola çıktı. Tekne, Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin Baltalimanı'ndaki yalı dairelerinin iskelesine yanaştı. Görevliler, ilk önce Sevim Emre'nin tekneden inmesine yardımcı oldu. Daha sonra teknedeki bir görevli, elinden tuttuğu Gencebay'ı kendisine doğru çekince dengesini kaybeden sanatçı, sırt üstü beton zemine düştü. Başta eşi Sevim Emre olmak üzere görevlilerin büyük bir panik yaşaması sonrası ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı. 

Orhan Gencebay'a nazar değdi. Acılar içerisinde hastaneye kaldırıldı! İşte durumuyla ilgili ilk açıklama

ORHAN GENCEBAY'IN VÜCUDUNDA EZİLMELER MEYDANA GELDİ 

Apar topar hastaneye kaldrılan ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın kalçasını ve sırtını yere vurduğu bu sebeple çeşitli ezilmeler yaşadığı aktarıldı.  Yapılan kontrollerde, Gencebay'ın vücudunda kırık ve çatlak olmadığı, darbeye bağlı çeşitli ezilmeler bulunduğu görüldü. Fit görüntüsü ve sağlıklı beslenmesiyle tanınan Türk müziğinin duayen ismi Orhan Gencebay'ın kaza haberini alan sevenleri nazara geldi yorumunda bulundu. 

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zonguldak Erdal 15 Temmuz 2023 17:59

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah Orhan baba

Hulusi ak15 Temmuz 2023 16:16

Rabbim şifalar vere.

Sonraki Haber Yükleniyor...