Tgrt Haber

Ortalığı karıştırdı! Ünlü fenomen, yanlışlıkla Rus askeri sırrını ifşa etti

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Haziran 2023 10:45 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 11:26
Ortalığı karıştırdı! Ünlü fenomen, yanlışlıkla Rus askeri sırrını ifşa etti

Rusya’nın tanınan sosyal medya fenomeni Anastasia Volochkova, Instagram hesabından yanlışlıkla önemli bir askeri sırrı ifşa etti. Evinin yakınlarındaki askeri üssün Ukrayna için kullandığı dronun konumunu paylaşan Anastasia Volochkova, daha sonra bunu fark ederek paylaşımını sildi ancak videonun yayılmasını engelleyemedi.

Bolşoy Bale'nin ünlü balerini ve Rusya’nın tanınmış sosyal medya fenomeni Anastasia Volochkova, Instagram üzerindeki bir paylaşımı ile farkına varmadan önemli Rus ordusuna ait önemli bir sırrı açığa çıkardı. Volochkova, evine yakın bir askeri üs yakınındaki Ukrayna​ dronunun konumunu paylaştı. Bu paylaşımıyla askeri üssün tam konumu belirlemiş oldu.

Ortalığı karıştırdı! Ünlü fenomen, yanlışlıkla Rus askeri sırrını ifşa etti

UKRAYNALILAR VOLOCHKOVA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Haberler.com’dan derlenen bilgiye göre; Sosyal medyada oldukça popüler olan 47 yaşındaki Volochkova, evinin yakınındaki bir askeri üssün saldırıya uğraması sonucunda meydana gelen patlamaları Instagram hikayesinde paylaştı.

Moskova Oblastı'nda bulunan evinin yakınındaki askeri üssün konumu da farkında olmadan paylaştı. Hatasının farkına varan Volochkova, videoyu daha sonra sildi. Ancak askeri üssün konumu birçok kişi tarafından öğrenildi. Daha sonra bazı Ukraynalı gruplar Telegram'da Volochkova'ya teşekkür etti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...