Tgrt Haber

Örümcek Adam'ın yıldızı Willem Dafoe, mütevazi tavırlarıyla takdiri topladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
20 Mart 2024 00:58 - Güncelleme : 20 Mart 2024 01:01

Son olarak Emma Stone'un başrolünde yer aldığı Poor Things filminde rol alan usta oyuncu Willem Dafoe'in sokaktaki mütevazi tavırları beğeni topladı. Hayranlarıyla sohbet eden oyuncunun tavırları alkışı topladı.

Son dönemin en popüler yapımı olan Poor Things filmde yer alan 68 yaşındaki Willem Dafoe, 8 Ocak'ta Hollywood Bulvarı'nda yıldız sahibi oldu. Ünlü oyuncunun sayısız başarılarına rağmen sokakta tek başına yürümesi, tüm hayranlarıyla tek tek konuşması beğeni topladı. 

DÜNYACA ÜNLÜ OYUNCUNUN MÜTEVAZİ TAVIRLARI BEĞENİ TOPLADI 

Örümcek Adam, Zavallılar, ve Aquaman filmlerinde rol alan ünlü oyuncu​ Willem Dafoe sokakta karşılaştığı bir seveniyle tek tek konuştu. Bir hayranına röportaj veren usta oyuncunun mütevazi tavırları dikkat çekti.
 
Örümcek Adam'ın yıldızı mütevazi tavırlarıyla takdiri topladı - 1. Resim

22 Temmuz 1955, doğumlu Willem Dafoe, üç Akademi Ödülü adaylığı bulunan Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusudur. Kariyerinde The Last Temptation of Christ (1988), Örümcek Adam film serisi (2002-2007) ve Platoon (1986) gibi yüksek bütçeli filmlerde oynamıştır.

Örümcek Adam'ın yıldızı mütevazi tavırlarıyla takdiri topladı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...