Tgrt Haber

Oscar'lı oyuncu Adrien Brody İstanbul'a geliyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
27 Haziran 2024 09:52 - Güncelleme : 27 Haziran 2024 09:58
Oscar'lı oyuncu Adrien Brody İstanbul'a geliyor!

Oscar ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Adrien Brody, yeni filmi My Daughter’s Friend filminin çekimleri için İstanbul’a gelecek. Türk-ABD ortak yapımı filmde Türk oyuncu Duygu Mercan da rol alacak.

Nicky Whelan ile başrolü paylaştığı filmin çekimleri için İstanbul’a gelen Oscar’lı oyuncu Adrien Brody, yeni karakteri için heyecanlı olduğunu belirtti. Türk oyuncunun da yer aldığı filmin bir kısmı ise ABD'de çekilecek. 

OSCAR'LI OYUNCU İSTANBUL'A GELİYOR

Yönetmen koltuğunda Ojan Missaghi'nin oturacağı filmde 51 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Adrien Brody'e Avustralyalı aktris Nicky Whelan eşlik edecek.  Psikolojik gerilim türündeki yapımın kadrosunda Laneya Grace, Shima Ryan ve Türk oyuncu Duygu Mercan da yer alıyor. 

Oscar'lı oyuncu Adrien Brody İstanbul'a geliyor! - 1. Resim

ADRIEN BRODY KİMDİR?

 14 Nisan 1973 doğumlu Adrien Brody, henüz 29 yaşındayken yer aldığı The Pianist filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü kazandı ve bu ödül onu, kategoride kazanan en genç oyuncu yaptı. Oyuncu daha sonra peş peşe; The Thin Red Line (1998), The Village (2004), King Kong (2005) ve Predators (2010). Anderson'ın dört filmi, The Darjeeling Limited (2007), Fantastic Mr. Fox (2009), The Grand Budapest Hotel (2014) ve The French Dispatch (2020) filmlerinde rol alan Wes Anderson'ın sıkça ortak çalışanıdır. 2017 yılında BBC tarihi draması Peaky Blinders'ın dördüncü serisinde yer aldı.

 

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...