Tgrt Haber

Öteki oyununun galasına ünlü yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 10:37 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 10:37

Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan'ın oynadığı Öteki’nin galasına ünlü yağdı. Genç oyuncuların yanı sıra usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan da galaya katılan isimler arasında yer aldı.

Emin Alper'in Dostoyevski'nin adlı aynı eserinden uyarladığı ve yönettiği 'Öteki'nin galası dün gerçekleşti. Galaya Pınar Deniz​, Kaan Yıldırım​ ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimler katıldı. 

ÖTEKİ OYUNUNUN GALASINA ÜNLÜ YAĞDI 

Damla Sönmez, Dilan Çiçek Deniz, Birce Akalay, Nuri Bilge Ceylan, Ekin Koç, Pınar Deniz, Kaan Yıldırım, Cansu Tosun, Erkan Kolçak Köstendil, Burak Deniz, Onur Saylak ve İbrahim Çelikkol gibi birçok ünlü isim katıldı.

Öteki oyununun galasına ünlü yağdı - 1. Resim

Öteki oyununun galasına ünlü yağdı - 2. Resim

Öteki oyununun galasına ünlü yağdı - 3. Resim

Size fiziksel olarak kusursuz bir biçimde benzeyen ama karakteri sizinkinin tam zıttı olan; nefret ettiğiniz, tahammül edemediğiniz özelliklere sahip ve aslında tam da bu özellikleri nedeniyle sizin hedeflerinize sizden çok daha kolay ulaşabilen birisiyle karşılaştığınızda ne yaparsınız sorusu sizlere sorduracak bir oyun.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...