Tgrt Haber

Öykü Gürman Bakü’de evleniyor! Nikah tarihi belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: 2. sayfa
16 Ekim 2023 17:40 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 17:41
Öykü Gürman Bakü’de evleniyor! Nikah tarihi belli oldu

''Evlerinin Önü Boyalı Direk'' şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Öykü Gürman, konser programları nedeniyle evlilik tarihini birkaç kez ertelemişti. Şarkıcının nikah tarihi belli oldu.

Son olarak Sen Türkülerini Söyle programında jüri üyesi olan Öykü Gürman, yoğun programı sebebiyle evlilik​ tarihini birkaç kez ertelemişti. Şimdilerde evlilik hazırlığı yağan Gürman, Bakü’de evleniyor.

BİRKAÇ KEZ NİKAH​ TARİHİNİ ERTELEDİ 

İkizi Berk Gürman ile birlikte söylediği ''Evlerinin Önü Boyalı Direk'' şarkısıyla popülerliği yakalayan Öykü Gürman, katıldığı bir programda 'Ülke olarak içinde bulunduğumuz acı olaylar nedeniyle, evlilik kararını verdiğimizde moral olarak iyi değildik, kurgulayamadık, planlayamadık. Sonrasında da konserler çıktı, şarkı söylemeye çok tutkun biriyim, işimi de öncelikle yapmak istiyorum' demişti.

Öykü Gürman Bakü’de evleniyor! Nikah tarihi belli oldu

ÖYKÜ GÜRMAN, BAKÜ​'DE EVLENİYOR

Öykü Gürman ile nişanlısı Fatih İçmeli'nin nikah tarihi sonunda belli oldu. Ünlü çift 3 gün sonra Bakü'de nikah masasına oturacak.

 

Kaynak: 2. sayfa
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...