Tgrt Haber

Oyuncu Aslıhan Güner, Mert Kılıç ile nasıl evlenme kararı aldıklarını anlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
25 Ekim 2023 10:45 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 10:45
Oyuncu Aslıhan Güner, Mert Kılıç ile nasıl evlenme kararı aldıklarını anlattı

Ceyda Düvenci'nin sunumuyla yayınlanan Bambaşka Sohbetler adlı programa konuk olan oyuncu Aslıhan Güner, evliliği hakkında itirafta bulundu. Eşiyle tanıştıktan sonra nasıl evlilik kararı aldıklarını anlatan oyuncu, ilk kez özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2013 yılında kendisi gibi oyuncu Mert Kılıç ile evlenen Aslıhan Güner, katıldığı programda kendi gibi oyuncu olan eşi Mert Kılıç ile nasıl evlilik​ kararı aldıklarını anlattı.

ASLIHAN GÜNER, EŞİYLE NASIL EVLİLİK KARARI ALDIĞINI AÇIKLADI 

Asi, Kuzey Güney ve Şefkat Tepe gibi dizilerde rol alan Aslıhan Güner, Ceyda Düvenci’nin sunduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eşi ile Şefkat Tepe dizisinde tanışan Aslıhan Güner, eşiyle yaptığı konuşmayı paylaştı. Eşiyle tanıştıktan 1 ay sonra eğer evlilik düşüncesi yoksa ilişkiyi bitireceğini söyleyen oyuncu, Ceyda Düvenci’yi de şaşırttı.

Oyuncu Aslıhan Güner, Mert Kılıç ile nasıl evlenme kararı aldıklarını anlattı

"EĞER NİYETİN CİDDİ DEĞİLSE, BENİMLE YOL ALMA"

Evlilik öncesi eşi Mert Kılıç ile yaptığı konuşmayı anlatan Güner, "İlişkimizin birinci ayında ben Mert'e, 'Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim. Çünkü ben bu anlamda bir bakış açısına sahibim, zaman kaybetmek istemiyorum. Senin de önüne başka birileri çıkabilir, eğer niyetin ciddi değilse benimle beraber yol alma.' dedim." ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...