Tgrt Haber

Oyuncu Belçim Bilgin ismini değiştiriyor: Merhaba Bi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Ocak 2024 14:10 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 14:10
Oyuncu Belçim Bilgin ismini değiştiriyor: Merhaba Bi

Ceyda Düvenci’nin sunumuyla yayınlanan Bambaşka Sohbetler programına konuk olan Belçim Bilgin, ismini değiştireceğini söyleyerek, “Daha henüz olmadı ama düşünüyorum, Bi” sözleriyle izleyicisini şaşırttı

Son olarak Hatıran Yeter filminde rol alan Belçim Bilgin, geçirdiği kaza sonrası zor süreç geçirdiğini belirterek, takipçilerini şaşırtan açıklamalarda bulundu. Oyuncu, Ceyda Düvenci’nin “İsminin önüne bir isim daha koymuşsun…” yorumu üzeri ismini değiştireceğini açıkladı.

“MERHABA Bİ”

Ceyda Düvenci​'nin "İsminin önüne bir isim daha koymuşsun…” sözleri üzerine Belçim Bilgin, “Daha henüz olmadı ama düşünüyorum, Bi…  Merhaba Bi mesela… İsimlerimizin bir önemi  yok, ismime çok aşığım…” diye konuştu.

Oyuncu Belçim Bilgin ismini değiştiriyor: Merhaba Bi

“6 AY YATAĞA BAĞLI KALDIM”

Geçirdiği kaza sonrası 6 ay hareketsiz yatmak zorunda kaldığını anlayan Bilgin, “Çok küçük bir trafik kazası! Mukadderat denilen! Kapadokya’da üç gün geçirdiğim bir “dolunay ritüeli” sonrası dönerken, arabadaki kimseye bir şey olmadı, benim belim kırıldı. Oradan ağlayarak İstanbul’a gelip, İstanbul’da 6 ay hiç hareketsiz yattığım bir dönemdi… Şu an iyiyim çok şükür” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...