Tgrt Haber

Oyuncu Burak Haktanır'dan 'Fincancı' övgüsüne tepki: O kadın TSK'ya iftira attı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
30 Ekim 2022 00:27 - Güncelleme : 30 Ekim 2022 06:50

Boğaziçi Film Festivali'nde aldığı ödülü, TSK'ya yönelik 'kimyasal silah' suçlamasında bulunan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden yönetmen Özcan Alper'e oyuncu Burak Haktanır'dan çıkış geldi. Haktanır, "O kadın TSK'ya iftira attı. Kaç gündür tüm PKK sayfaları onu destekliyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

TSK​'ya yönelik 'kimyasal silah' suçlamasında bulunan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, gündemdeki yerini korurken yeni bir tartışma yaşandı. Boğaziçi Film Festivali'nde ödül alan yönetmen Özcan Alper konuşmasında, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya övgüde bulundu.

Konuşmasında, "Şebnem Korur Fincancı, sadece barış dediği için maalesef linç kampanyasına maruz kaldı, umarım son olur, umarım cezaevinden çıkar, bu ödülü ona itfah ediyorum" diyen ve ödülünü Fincancıya ithaf ettiğini açıklayan Alper'in ardından salonda bulunan isimlerden oyuncu Burak Haktanır'dan tepki geldi.

'PKK SAYFALARI ONU DESTEKLİYOR'

Haktanır, ödül salonunda "O kadın TSK'ya iftira attı. Kaç gündür bütün PKK​ sayfaları onu destekliyor" diyerek tepkisini dile getirdi. Salondaki diğer oyunculardan Selcen Ergün ise Haktanır'ın eleştirisinin ardından sahnede, "Çok eril bir dil kullanıyorsunuz" dedi.

Burak Haktanır, olay sonrası salonu terk etti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adem31 Ekim 2022 14:29

Salonun alkis tutmasi zihniyetleri ifşa etti .Merve dizdar ve yanindaki piyonlarda ayni kafa bu kadar kotulukle neyin sanati neyin odulu kimin topraklarindasiniz sorulari akillarda

Okur 30 Ekim 2022 23:16

Terörü destekleyen herkese lanet olsun

O30 Ekim 2022 03:18

O resimdeki yazıyı düzeltin.

Damat ibrahim30 Ekim 2022 02:01

Bu memelekette terörü üvenlerin içeriye atıldığını görürüz inşallah

Sonraki Haber Yükleniyor...